2023-02-10
最近好想食燒肉 今日經開青衣 就約左呢間 佐賀山田 食燒肉啦😋 呢間餐廳除左燒肉仲可以揀打邊爐 一入到去就係好香好香🤤 咁我哋今次就揀左呢個套餐 美國SRF安格斯和牛放題 有135種食物比我哋揀 有牛肉 雞肉 豚肉 海鮮 蔬菜 同埋小食 真係好豐富🤩 揀好餐之後店員就比左個QRcode我哋自己揀肉肉啦😗 除左網上點餐之外 仲有自助區比我哋揀飲品 甜品 飯 咖哩 湯 都幾豐富架😋 套餐會送呢個雪之燒肉盛 嘩🤩好靚呀啲牛😋 包括有日本佐賀和牛、美國上級牛助肉、美國SRF安格斯和牛牛板腱、簿切美國SRF安格斯和牛牛板腱、美國SRF安格斯和牛一口牛、骨付牛肋骨、同埋美國牛小排 靚牛仲要連埋乾冰咁上 真係岩哂打卡🤣 和牛真係唔同啲 肉質鮮嫩油脂分布平均 係入口溶化嘅感覺呀🤤 除左肉類 我哋仲叫左其他野 甲羅燒真係一定要叫 好好食呀👍🏻 仲有蕃薯仔同埋牛油菇都好食🤤 小食仲有炸雞同枝豆 枝豆係熱辣辣架 加左少少鹽 讚👍🏻 海鮮方便 我哋試左帶子、蠔、花甲、青口、魷魚同埋青魚 全部都新鮮冇腥味 好食呀😆 甜品同雪糕區 食到最後好飽都一定要食雪糕先完美呀😆 試左朱古力、藍莓乳酪、同埋北海道牛奶雪條
和牛真係唔同啲 肉質鮮嫩油脂分布平均 係入口溶化嘅感覺呀🤤
小食仲有炸雞同枝豆 枝豆係熱辣辣架 加左少少鹽 讚👍🏻
甜品同雪糕區
食到最後好飽都一定要食雪糕先完美呀😆 試左朱古力、藍莓乳酪、同埋北海道牛奶雪條 好滿足呀😋
整體來講 呢間 佐賀山田 燒肉既食物質素高 店員服務態度好 環境舒服😌 下次會想黎試下佢既打邊爐呀🤣