2023-05-03
一直都有聽講這間燒肉店質素幾好,lunch經過見到Set C同D仲有買一送一優惠,人均都係三百幾蚊,就可以任飲任食100分鐘😍另外仲有更豪華嘅Set E放題,都係全日供應~·我哋揀左Set D,有得任食雞、豚、澳洲和日本和牛、刺身等128品食物😚頭盤係一座和牛天梯和海鮮拼盤,共有七款和牛,每款都有4-6件·生日仲會送九州和牛西冷一客,雪花紋好靚,油脂同肉比例平均🤗另外四月限定仲有每人一隻甲羅燒送,質素很高,蟹膏好多好濃超好食😍·肉類🥩天梯上嘅和牛有齊澳洲同日本和牛,質素幾高,牛味突出,唔洗蘸醬汁食都夠晒味,每款都有4-6件,基本上食晒佢都飽左七成😂之後另外仲有得任食其他牛,連A5日本黑毛和牛同M6、M7和牛都有得任食😍😍·雞肉同豬肉類都有唔少款式,我地食左雞脾肉,好大件😂肉質都好嫩滑·海鮮類🦪頭盤本身都有一份海鮮拼盤,入面有齊鯖魚、帆立貝同海蝦,都一樣可以任食,另外仲叫左牛油廣島蠔,大大隻蠔味好濃厚🤤·刺身🐟刺身得三款,試左三文魚同赤蝦刺身,三文魚非常厚切,一切等於出面嘅兩切😂小食多達30款以上,我哋試左味付螺肉、中華沙律、麻醬秋葵同芝士年糕,芝士年糕真係必食😍😍自己燒到兩面微微金黃色
肉類🥩
海鮮類🦪
刺身🐟
小食
多達30款以上,我哋試左味付螺肉、中華沙律、麻醬秋葵同芝士年糕,芝士年糕真係必食😍😍自己燒到兩面微微金黃色,外皮有少少煙韌,咬開仲有超流心芝士,好好食🤤
蔬菜🥬
我哋淨係食左牛油金菇,加左牛油真係無得輸,燒得超香,金菇入晒味😚😚
甜品🍮
除左一啲常見嘅甜品杯,例如:木糠布甸、芒果布甸、草莓慕絲等,另外仲有即叫即製Croffle😍將牛角包壓成窩夫形狀,上面仲可以揀Tiramisu、抹茶或者士多啤梨忌廉,我試左tiramisu味,好香濃,口感幼滑,croffle外脆內軟,好好食😚🤤另外仲有得任食movenpick雪糕,連埋croffle一齊食真係大滿足😆
飲品🧃
都係基本的汽水和茶類,泠泡茉莉都唔錯
整體黎講,食物質素幾好,絕對會再encore😆如果晚餐去食Set C/D/E,2人有8折,3人75折,4人7折,母親節可以帶埋屋企人去食😚