2022-12-27 37 浏览
旺角新開高質和牛燒肉店 呢間最近都多人講 我又去試試人氣新店 如果晚市假日可能 上樓前係女人街會排隊搭lift 店內環境幾闊落 舒適 和牛燒肉嚟講佢定價唔算貴(餐牌睇圖).⭐️沙和沙巴當$98沙巴當係日本叫法 位置係上肩里脊肉望落油花好緊密 油香十足 必點之選🔥.⭐️免治和牛多士$88呢個極邪惡 先講外層多士有烤到金黃色入面和牛用左吉列炸皮嘅做法 ok脆咬開和牛有油脂流出黎 超級肥仔🤔呢個層次嘅做法 實好食 但真係好油.⭐️和牛壽喜燒$88店員會係你面前幫你即場用火槍燒完再點醬汁蛋液汁 放埋入你碗有少少望住店員表演嘅感覺 而且聞到燒肉香味嗅覺味覺視覺都享受到.⭐️京蔥焼鳥丼$38表面有滿滿燒雞 大蔥 蛋黃汁伴飯唔算大碗 但價錢都平.飲品方面⭐️冷泡白桃烏龍茶$12 ⭐️日本沖繩Sapporo生啤 $28 都比較抵飲.整體其他肉都係逐碟逐碟叫最平$28價錢豐儉由人 燒肉入邊佢算幾抵食 會回頭.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_旺角.#大眾燒肉酒場 (旺角)地址:旺角通菜街1A-1L號威達商業大廈Deli21樓1A號舖.⭐️評分:味道:4/5環境:4/5 環境幾大
⭐️沙和沙巴當$98
整體其他肉都係逐碟逐碟叫最平$28
價錢豐儉由人 燒肉入邊佢算幾抵食 會回頭
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_旺角
#大眾燒肉酒場 (旺角)
⭐️評分:
味道:4/5
環境:4/5 環境幾大
服務:4/5
抵食:4/5
‼️想睇更多資訊
‼️ig/mewe: hkfunfoodrecord
‼️fb:funfunfoodrecord
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #食好西 #相機食先 #香港美食 #旺角美食 #和牛 #燒肉