2022-11-28 16 浏览
K小編好耐都冇食過燒肉放題 有次行過銅鑼灣見到呢間放題幾吸引就約埋H小編一齊去 話哂甘耐冇食過燒肉放題 一於就揀最貴果個套餐😂尊貴和牛放題$458/人 揀左套餐店員就會比張QR code紙 自助下單 跟住就比左一盤海鮮拼盤同牛肉拼盤比我地 仲有和牛沙律🥗所以等緊野食黎果時已經可以燒住先每一款和牛都好好食🤤K小編就覺得A5熊本黑毛和牛牛頸脊係最好食 因為油花岩岩好唔會太油而且味道都有好濃既牛味👍🏼而H小編就覺得和牛刺身好特別 係第一次食放題見到 質素的確值得一讚 要試💯除左牛肉外佢都有雞肉同豬肉不過我地甘細食😂同埋間鋪係食和牛架嗎🫣我地所以主打食和牛🤤慳返啲位食和牛 而除左和牛外其他既牛都唔錯海鮮拼盤兩隻虎蝦🦐、元貝、蠔🦪同魷魚🦑仲有個甲羅燒🤩好正呀!另外再奉上兩片蒜茸多士仔配甲羅燒黎食 元貝同蠔都好大隻下 燒完都冇咩縮水 蝦🦐同魷魚🦑就正常味道 個甲羅燒就無得頂 滿滿的蟹膏🤤好少放題會有甲羅燒食 刺身都有成10款選擇 最特別係佢有和牛刺身👍🏼點埋酸汁 中和左個油膩感 蝦都有兩款分別係赤蝦同泰式虎蝦🦐赤蝦好甜 大隻又爽口而泰式虎蝦本身就已經有泰式辣醬係面唔使點豉油就甘食就得炸物佢仲有多款

海鮮拼盤

刺身

炸物
佢仲有多款炸物可揀 而且都好出色 由其小編們一致都推介炸雞軟骨👍🏼香口而不油膩所以都encore 多次

飲品係要自己去雪櫃揀 除左汽水🥤外 佢仲有啤酒🍻飲 除此之外更有多款飲品可以揀🫣 每人更可揀一款雪糕食 居然有Movenpick 一定非佢不可啦