2019-08-22 46 浏览
今日約左朋友一齊傾旅行既野,我地都提議去呢度,因為乾淨舒服而食物質素高,上到黎先知原來重新裝修過!我地大約1點左右到左,入面已經8成滿,好多人都係傾計玩board game為主,成個感覺好chill同舒服,裝修完個空間感大咗好多,唔會坐得好逼同聽哂側邊D人講野。我就叫咗Carbonara lunch set同埋一杯Hazelnut Mocha。等左一陣已經嚟到,呢個Carbonara係勁creamy同埋份量正常,唔會好似其他café咁只得幾啖,而且調味岩岩好,唔會太咸。意粉亦都係彈牙唔會太淋,加埋大量既煙肉碎同埋芝士粉,好滿足既一餐。杯Hazelnut Mocha亦都係好濃味同埋重朱古力味,唔會溝咗好多水咁淡戊戊。環境亦都係相當唔錯,店員會喺你按鐘後先會過嚟,平常係可以好自由咁傾計同埋玩唔同既boardgame,唔使好似被人趕埋單咁,極度推薦呢間café!