2023-07-12
呢間安平燒肉都有兩間分店,今日去左荃灣大鴻輝呢間,門口寫住“台灣燒肉吃到飽”,好有霸氣😂。入到去裝修好光猛,有卡位坐,勁中意佢有勁大個窗,可以飽覽荃灣景色,好開揚,令我胃口都好啲😁。佢任食燒肉套餐有分4個levels,如果喺非熱門時後黎都會有優惠價,個range大約由$268-$418,任食食120分鐘。今日我地食左個最貴既“澳洲M5和牛食到飽”($418/人),有104款野食,佢既特色係有澳洲M5和牛,安格斯牛小排,每人送兩件嚴選牛舌芯,烤帆立貝,虎蝦,燒生蠔等等。佢呢度最特別係有好多台灣小吃同冷泡飲品可以任食任飲,唔錯! 👍🏻佢每格燒肉都有個名牌,好清楚,唔會唔知自己食緊咩😁。 👍🏻佢澳洲M5和牛同埋嚴選牛舌芯超好食,尤其是厚切牛舌,真係超級厚切,食落十分彈口,好正! 👍🏻另外佢既虎蝦,生蠔同帆立貝都係超新鮮超好食,食多幾隻已經回番本。 👍🏻佢呢度特色既台灣夜市小食都好多款式好特別😋😋,我尤其是中意佢個鴨舌,花枝排同埋金沙翠玉苦瓜。 👍🏻電子QRcode落單,冇漏單錯單情況。 👍🏻多款調味料,最特別有安平黃金醬(點肉類)同檸檬汁(點海鮮)。 👍🏻出面有個自助飲品同沙律吧區域,啲沙律
👍🏻佢每格燒肉都有個名牌,好清楚,唔會唔知自己食緊咩😁。
👍🏻電子QRcode落單,冇漏單錯單情況。
👍🏻出面有個自助飲品同沙律吧區域,啲沙律菜都好新鮮。仲有Häagen-Dazs 雪糕食。
👍佢有好多自家製冷泡茶。今日飲左佢promotion 既薑母茶沙瓦同檸檬沙瓦,有少少酒精,飲落有汽又幾解渴!
👍🏻肉既總類有幾十款咁多!! 豬五花都超級juicy!
👍🏻最開心係佢最後有得揀芋圓做甜品。好好味好圓滿!