2022-11-07 308 浏览
嚟介绍良心便当啦💛!要讲良心便堂🍱,我自己第一时间谂起就真系重光弁当😍。见好似都有一段时间冇去食,今次难得有机会就去咗位于新蒲岗嘅分店食👾。如果大家想知系咩,就一定要继续睇落去啦!食物方面☝🏻#手作和牛汉堡扒弁当($98)首先想介绍嘅便当系我想食好耐嘅汉堡扒便当🤤。根据餐厅嘅Menu,呢度嘅汉堡扒系经大厨亲自手打㗎🫡,经过手打嘅汉堡扒就会变得松软多汁😍,另外再淋上芬香扑鼻嘅黑椒汁,最佳拍档呢个称号可以话系当之无愧😎。便当个卖相我自己觉得都几靓🤩,都算几适合打卡🤳。沙律加咗醋够酸甜开胃🥗,另外都仲有萝卜、蟹柳同毛豆嘅前菜🥰。之后块汉堡扒就真系好比到惊喜我😌,选用和牛嚟手打汉堡扒真系会特别香🐂,另外食落真系同Menu讲嘅一样咁松软😚,黑椒汁除咗可以配汉堡扒之外,都可以配饭一齐食🥳。#滑蛋鳗鱼丼($98)之后要介绍嘅第二个便当就系滑蛋鳗鱼丼😋,餐厅嘅便当都系用咗北海道米嚟整嘅🇯🇵,喺米饭方面可以话系有质素嘅保证👍。因为系滑蛋嘅缘故🥚,所以蛋嘅质地都唔会话太老,而蛋汁都成功包裹住米饭🍚。鳗鱼识落都够晒新鲜🤭,真系好啱送饭食😬。另外仲可以根据个人喜好来加紫菜🤪,喺口感都会上又多一番层次!评分以🌕
嚟介绍良心便当啦💛!

食物方面☝🏻
#手作和牛汉堡扒弁当($98)

#滑蛋鳗鱼丼($98)

评分以🌕表示(满分为5)
卖相:🌕🌕🌕🌕🌑
味道:🌕🌕🌕🌕🌑