2021-11-04 76 浏览
最近做咗一單大嘅project,所以想搵間餐廳好好咁食一餐,當下可以同自己慶祝一下!朋友同我介紹咗呢度呢間餐廳,話食物質素好高,所以就專登走咗嚟幫襯,試一試下餐廳出品嘅品質!🤤美國Prime肉眼扒🤤今日真係要介紹一下呢一份美國嘅肉眼扒!聽講美國嘅prime都算係一個好高級嘅肉眼扒之一!所以可以喺呢度食得到,仲要係用呢個價錢食得到嘅話,可以話係性價比好高!而且呢塊牛扒好大塊,一個人食嘅話絕對係可以食得好飽好滿足!再加上呢個肉眼扒煎得啱啱好,我吩咐左想食五成熟,真係可以處理到!切落去嘅時候有少少嘅半生熟感覺!就係我最鍾意食嘅牛扒!我入口嘅時候有好香濃嘅牛肉味!而且仲要係好多肉汁!擺入口嘅時候真係有一種好幸福嘅感覺!整體來講呢度都可以話係一間好高質好抵食嘅餐廳!加上有一個靚靚嘅打卡熱點,相信好快呢度就會爆場!

🤤美國Prime肉眼扒🤤