今日同朋友行行吓街想打边炉,就谂起之前嚟过食晚餐嘅锅霸,果然食午餐都无令人失望,真系好抵食;座位好宽落,加上下午任食120分钟都有海鲜,而且一见我哋冇汤就即刻帮我哋加汤,同埋会即刻清理枱面上面嘅空碟,服务好好!🍴午市定量套餐F(每人包2碟美国Prime Grade极上牛头脊)肉质嫩滑,肥瘦均一,而且食得出系非常新鲜!汤底:🍲 日本寿喜烧Sukiyaki锅好足料,估唔到寿喜烧锅都有豆腐同菇做材料!🍲 药膳特浓芫荽汤底超足料,用筷子捞下个底就有一扎芫荽,而且越滚越入味!👍🏻👍🏻推荐食物:👍🏻鹌鹑蛋花枝丸👍🏻金沙鱼蛋一咬就留心,好好味!👍🏻炸鱼皮佢提供左有四包唔同口味嘅粉,可以加落鱼皮食,特别推荐紫菜味!响铃卷帆立贝👍🏻芝士小笼包(流心)👍🏻沙白蚬好鲜甜,加埋足料嘅汤底超好食!👍🏻手工黑松露墨鱼滑入口有一粒粒墨鱼粒,口感好丰富!🥤饮品:桂花乌龙冷泡茶、冷泡四季春👍🏻👍🏻估唔到呢间打边炉店有自家制嘅冻饮,仲有一个角落系放热饮,好细心!

🍴午市定量套餐F
(每人包2碟美国Prime Grade极上牛头脊)
肉质嫩滑,肥瘦均一,而且食得出系非常新鲜!

汤底:
🍲 日本寿喜烧Sukiyaki锅
好足料,估唔到寿喜烧锅都有豆腐同菇做材料!
🍲 药膳特浓芫荽汤底
超足料,用筷子捞下个底就有一扎芫荽,而且越滚越入味!👍🏻

👍🏻推荐食物:
👍🏻鹌鹑蛋
花枝丸
👍🏻金沙鱼蛋
一咬就留心,好好味!
👍🏻炸鱼皮
响铃卷
帆立贝
👍🏻芝士小笼包(流心)
👍🏻沙白蚬
好鲜甜,加埋足料嘅汤底超好食!
👍🏻手工黑松露墨鱼滑
入口有一粒粒墨鱼粒,口感好丰富!

🥤饮品:
桂花乌龙冷泡茶、冷泡四季春👍🏻👍🏻