2020-02-07 421 浏览
又到搵食時間!打開個良心地圖!咁啱喺信和附近行緊,這是緣份!上到去有洗手液係cashier 附近,如此貼心抵讚!睇一睇個Menu先!想食魚生丼飯又有,日牛丼飯又有,自選都有!睇到人哋眼花撩亂!朋友揀咗個鯖魚丼,我自己就揀咗個炸雞丼,講一講朋友嗰個先,成條鯖魚燒得好平均,外皮好香口好脆,入邊仲好juicy, 有驚喜!我嗰個炸雞一嚟到個個都望住,點解?因為好大碗!我哋兩個女仔食完之後,都攬住個肚!同埋因為佢係即叫即整嘅關係,要預留番啲時間等,但絕對值得!佢個雞皮又唔會炸得太乾,裏面d肉又唔會好肥,仲有Wasabi同埋bb沙律醬,點下又會唔同味!仲有隻溫泉蛋添!而且呢餐飯食得好開心,因為講嘢大家都唔使就住就住!上得來嘅大家都係同路人!你懂的!