2023-01-15
太掛住呢度既串燒,同埋好想試上次食唔到既冰粉,所以我今日要再黎!😆呢度既串燒實在高質🫶🏻✨川燒經典豬頸肉:應該係我食過最好食既豬頸肉!超香超juicy!少少煙靭感,食落唔覺油膩。大💛💛✨辛手雞棒肉串:啖啖肉之餘,內裡又有雞軟骨脆卜卜既口感✨川燒魷魚鬚:魷魚鬚大大條,好彈牙,辣辣地好惹味✨川燒牛肉串:牛味濃郁,一樣好juicy✨辛手酸菜魚 配 白飯用上台灣鱸魚,魚片口感非常滑,基本上無骨。其他配料包括金菇同萵筍。辣味屬於小辣級別,應該大眾都一定食到。配上自家醃製既酸菜,如果再酸啲就更好。仲帶點芝麻香。一個人食哂成碗飯🤭✨柚子冰粉終於試到喇!上次黎賣哂。涼浸浸既冰粉配上淡淡柚子香,仲有柚子肉,成件事好fresh。食完酸辣野最適合不過飲品要左巨峰梳打同鳳梨烏龍冰茶,前者唔會過甜,後者鳳梨配烏龍係好match好好飲🫶🏻滿足💛💛佢哋仲有自創不同口味既麻辣干鍋,下次試!
呢度既串燒實在高質🫶🏻
✨辛手雞棒肉串:啖啖肉之餘,內裡又有雞軟骨脆卜卜既口感
✨川燒魷魚鬚:魷魚鬚大大條,好彈牙,辣辣地好惹味
✨川燒牛肉串:牛味濃郁,一樣好juicy
✨辛手酸菜魚 配 白飯
✨柚子冰粉
滿足💛💛
佢哋仲有自創不同口味既麻辣干鍋,下次試!