2022-07-29 17 浏览
果然大角咀出名多好嘢食😋 呢間小店主打多款日式串燒,除此之外亦有定食同甜品可以選擇😍 雖然餐廳環境唔大但座位夠闊落而且好有氣氛,非常推薦大家同朋友過嚟chill吓~ 🍢 風味燒物精選五本 $98 上枱後忍唔住哇咗聲🤣 免治雞肉棒幾有咬口,配埋日式沙律同蟹粒都幾match🐔 極度推介明太子玉子燒😋 玉子燒至微焦,有蛋香味🥚 食落去甜甜地,搭配大量嘅明太子醬真係邪惡到爆炸呀☺️ 冬菇就十分juicy,落咗好多椒鹽粉😆 調味十足!牛肋肉質紮實但完全唔難咬,牛味都好出🐮 最後係五花腩😊 肉質嫩滑而且唔肥膩!呢個套餐仲附送一碗堅魚湯嘅粉絲💕 包保食得夠飽🐷 整體份量十足,賣相精緻,性價比甚高,十分推介💛🍲 鮮花甲蔥香粉絲鍋 $88蒜蓉味十分濃郁,粉絲爽口彈牙😗 烹煮後更吸滿海鮮嘅香氣~ 食落去十分入味☺️ 花甲好鮮甜,而且每一粒都脹澎澎咁超級可愛呀🥰 仲有娃娃菜、蟹棒、冬菇同少量蔥添😍 整體超級豐富十分滿足🤣🍙 和風溫泉蛋牛肉 $78超有驚喜!牛肉份量好多而且肉質好嫩滑😜 雖然見唔到有醬汁但撈埋溫泉蛋已經夠晒入味😎 米飯更採用咗日本嘅珍珠米,粒粒飽滿甘甜,Q彈煙靭,好有日本嘅感覺呀🇯🇵每款套餐更附送

🍢 風味燒物精選五本 $98
風味燒物精選五本

🍲 鮮花甲蔥香粉絲鍋 $88
鮮花甲蔥香粉絲鍋

🍙 和風溫泉蛋牛肉 $78
和風溫泉蛋牛肉

每款套餐更附送秘製前菜、味噌湯同沙律🥗 牛舌入口爽口而且超級入味🐮 味噌湯非常足料,有豆腐、魚餅卷、娃娃菜、本菇、昆布等😋 沙律都好新鮮~
秘製前菜、味噌湯同沙律
風味燒物精選五本