第一次有機械人送餐比我啊😍😍 好高質素嘅一人一鍋火鍋店地方又大又靚仲有機械卜招呼我地添超驚喜呀💯而且仲有好多湯底選擇,而我就揀咗芫茜火山濃湯,而朋友就係完熟蕃茄海老湯底啦!特點係任食和牛“正”,當然除咗和牛仲有好多五花肉同雞腿肉,和牛有澳洲及美國SRF和牛,仲有美極上牛及特上牛添勁多選擇呀😍仲送大蟹棒woo真係好大同好好品😋😋巨塔芫茜火山濃湯,好正好多芫茜好足料勁好味,飲落勁香芫茜味正呀,woo五花肉好滑yummy❤️而完熟蕃茄海老湯,好香蕃茄味好甜💯火鍋食咁高級嘅和牛都係等一次呀!真係緊好味入口即溶"正‘’,唔怪之得咁多人排隊食啦😍五花肉好薄切勁新鮮呢,雞係好滑因為係雞腿肉真係淥好多都一樣咁滑咁軟熟軟❤️❤️外面仲有自助配料同飲品同埋蔬菜丸類選擇,加埋最重要就梗係有甜品呀😁😁甜品好特別呀💯佢可以俾你自己整窩夫🥞🧇個個都排隊整呀😁軟雪糕勁好味又有好多配料可以加係上去添🍦🍨睇下軟雪糕機大杯😁😁仲有飲品我最欣賞佢有自家製嘅茶,品種勁多飲落清涼又舒服😍我都飲咗好多樽呀😅大將(將軍澳)地址:將軍澳唐賢街9號PopCorn商場1樓F10號舖
第一次有機械人送餐比我啊😍😍

大將(將軍澳)