2021-02-24
成日都聽朋友講酒窩好食,嚟到尖沙咀見到佢午市做緊任飲任食,一於同朋友試吓😍火鍋湯底加多$80 升級自選喇沙海鮮、黃金美人、酸菜白肉、台式麻辣湯底喇沙海鮮夠晒嘢味,美人鍋原來選取白胡椒同埋雞肉花膠美顏滋陰,台式麻辣我揀咗小辣,辣椒🌶️同花招好香濃仲有少麻,香辣得來刺激味蕾,仲有酸菜白肉鹹鹹酸酸湯底夠清甜✨❤️Order咗個台灣吃到飽任食90分鐘 $178/每位,任食超過30款,有特別自製照燒醬爆貢丸、台式蜂巢豆腐、包心丸丶流心粟米丸丶萵筍、台灣香腸等等😍肉丸自製所以比較新鮮同埋非常彈牙,萵筍比較爽口清甜而$178仲可以任食美國特選牛肩胛、日本黑毛豬腩肉、走地雞脾肉同埋台灣空運鴨血,呢個價錢梗係非常之抵🤩台灣空運鴨血口感好滑結實夠晒新鮮,牛肩胛牛肉味濃郁好腍,黑毛豬腩肉夠晒Juicy爽口,走地雞比較滑😀另外仲有台式小食鹽酥雞、炸雞皮、老玉、臭豆腐、蚵仔餅等都係任食架❤️😋飲品都係有任飲竹蔗茅根、羅漢果菊花茶、黑糖珍珠奶茶、紫貝天葵、雪梨雪耳杞子茶,每一款清甜可口解渴😍
而$178仲可以任食
另外仲有台式小食
鹽酥雞、炸雞皮、老玉、臭豆腐、蚵仔餅
等都係任食架❤️😋
飲品都係有任飲