2023-05-03 3556 浏览
❤️要好好利用假期到极致😍我就拣咗呢间环境咁正嘅海景餐厅🍴而且食物质素高、服务态度好🥳唔错呢🥳🥳🍱奢绰臻选午餐 🍴小碟▫️CORN SALAD🌈呢个沙律食材劲丰富呀🥳🈶️烧粟米沙律🌽车厘茄🍅蛋🥚辣椒🌶️花生🥜青柠🍋加埋酸酸甜甜嘅酱汁😍好开胃呀🥳▫️KOREAN FRIED BROCCOLISY🌈估唔到佢地将新鲜嘅西兰花炸左🥦两个加埋入口都一样咁脆卜卜🔥超🈶️咬口🥳里面仲有椰菜🥗红萝卜丝沙律🥕芝麻添❤️因为我地唔系好食得辣🌶️所以可以叫店员将辣椒酱另上架🥳🍴主菜▫️SEABASS COCONUT🌈我本身系超级喜欢食鲈鱼🐟呢个用咗泰式嘅方法去做就相当之惹味喇😋充满住椰香嘅鲈鱼😍配埋南姜椰奶🥛芫荽🍀好好送饭呀🍱佢哋个茉莉米饭仲好有咬口添🍚▫️MR ANGUS🌈呢个安格斯先生牛肉煮得非常之「淋」呀🐃配埋仲🈶️烤咗嘅美国牛仔骨🐂干葸🧅薯仔🥔玉桂🌱椰子🥥味道浓郁而且够晒香🔥又系另一个最配白饭嘅菜式喔🥳🍴甜品 +$30/每款▫️可可椰子🌈用咗朱古力做咗个脆脆嘅朱古力批🍫中间再夹住椰子雪糕个里面😍咬开脆脆嘅朱古力批之后啲雪糕就「必」咗出嚟👍配埋朱古力酱同埋吉士忌廉❤️超特别呢🥳▫️夏月鲜果蛋白饼🌈喜欢💕佢哋呢个蛋白饼够脆口🔥甜度

🍱奢绰臻选午餐

▫️MR ANGUS

🍴甜品 +$30/每款

▫️可可椰子

▫️夏月鲜果蛋白饼

🌈喜欢💕佢哋呢个蛋白饼够脆口🔥甜度适中👍上面仲🈶️柚子蛋黄酱、热情果芒果酱、同埋椰子雪糕添🥳Yummy💕

☕️咖啡、茶 +$20

🌈我个咖啡控朋友叫咗杯Cappuccino叹☕️佢就好满意喇🥳

🍸精选白酒 +$30

🌈环境咁靓💕我就梗系叫番杯白酒叹下hea下啦🥳暂时飞唔到都要九唔九出嚟享受下啦❤️
  • SEABASS COCONUT
  • MR ANGUS