2022-05-20 615 浏览
再次黎天龙轩饮茶1. 鸡丝粉皮好食,啲粉皮好滑系透明同比较有弹性,同平时出边有啲唔同,个只都较得好,俾多兜汁我地,话唔够味可以再落,我食得咁重口味,当然落晒,就算落晒都唔咸👍2. 个炸卷好食,甜甜地又热辣辣。3. 虾饺好食,平时食点心好少食,但今次嘅虾饺好鲜甜,弹口我谂最起码要喇。4. 叉烧包啲馅好多,一个已经好饱,一样用豚肉做馅,我觉得个叉烧包系今次最好食嘅。5. 佢个招牌黑豚肉叉烧,出奇价钱唔算贵,叫得招牌都唔差,只系个叉烧包仲好味,味道相似,因为都系叉烧同一只味,个包多佐层酥皮,口感再好啲。6. 蟹盖,好食但都系唐阁嘅蟹盖最好食。其实系呢啲餐厅嘅野食都唔差,服务环境都好,间唔中食下都可以,经常就唔值。
再次黎天龙轩饮茶

2. 个炸卷好食,甜甜地又热辣辣。

6. 蟹盖,好食但都系唐阁嘅蟹盖最好食。