呢間位於旺角嘅八幡屋涮涮鍋之前都己試過,今次既然encore,咁就即係話佢CP值真係好高!我地想食好啲,叫左$368既餐,可以食三個鐘,而且牛肉選擇會多啲,除左美國牛,牛肩胛之外,仲有澳洲M5牛;另外仲有黑豚肉唉之後我地發現,原來喺fb 留言(半價)就會送免費半價coupon優惠,跟住每晚訂座頭30位,會有二人同行一人半價優惠囉!!早1日訂座,兩個每位送鮑魚一隻,四個送海膽/生蠔刺身一客,每位送鮑魚一隻六位或以上訂座仲可以免費升級蕃茄龍蝦湯底....好喇,大家要醒啲唔好好似我地咁用正價叫-_-好講返個放題,佢地會先黎一碟A4和牛,海鮮拼盤同雜錦刺身呢度佢地有10款湯底揀,其中4個要再加錢,我地最後揀左最清既昆布湯,清清地可以試真的材料味道~好喇要開動喇! 主角牛肉質素好高,肉色鮮紅有光澤,油脂分布均勻,食落口感入口即化,牛味極濃,唔蘸任何野都好好味。食完第一round 既野,就開始睇睇出面自助區有咩食! 最重點推薦係蜆同青口!可以任夾,啱晒我叫個海鮮控!sushi 啦~~~涮涮鍋嘅配料,蔬菜豆腐金菇,一丁呢啲一定有啦!啲丸都有勁多揀!超熱氣既炸野啦😍除左自助區,仲有得QR Code落單

六位或以上訂座仲可以免費升級蕃茄龍蝦湯底....

好喇,大家要醒啲唔好好似我地咁用正價叫-_-

好講返個放題,佢地會先黎一碟A4和牛,海鮮拼盤同雜錦刺身

好喇要開動喇!

食完第一round 既野,就開始睇睇出
面自助區有咩食!

最重點推薦係蜆同青口!可以任夾,啱晒我叫個海鮮控!

sushi 啦~~~

涮涮鍋嘅配料,蔬菜豆腐金菇,一丁呢啲一定有啦!

啲丸都有勁多揀!

超熱氣既炸野啦😍

除左自助區,仲有得QR Code落單,肉類,海鮮,刺身同埋炸物串燒就要喺呢度落喇

刺身有帶子,赤蝦,劍魚腩等等,我最鐘意帶子因為好鮮甜!至於海鮮,就有海蝦,蟶子帆立貝同廣島蠔等等可以叫

燒物我幾想推薦:

燒蝦好香,多春魚熱辣辣 ;金菇牛肉卷好香,雞翼有蒜香味

不過最推薦會係燒菠蘿,見唔見到上面嗰層焦糖,好正!

本來最尾都想食佢地啲甜品,雪糕 但因為實在太多野,根本唔會再有quota..天呀 呢個放題真係好過份!!太正喇!!