2020-02-22 42 浏览
另一半至愛放題,鍾意咩都試,上至刺身,下至炸物,一打開本Menu已經眼花撩亂,未食已經開心,價錢來講係銅鑼灣區絕對值得試,預先訂咗枱所以唔使等位直接入座🥳一嚟梗係要order海膽同蟹肉蟹膏手卷啦,佢地絕對係回本必食,海膽非常足量而且新鮮,夠凍係非常重要,小巧得黎有內涵🤫刺身拼盤又係唔少得嘅必點項目,三文魚、甜蝦、帆立貝、北寄貝、螺肉等,一連嗌咗兩round,上菜快,同樣地每盤都好夠凍,食材又好新鮮👍🏻熟食一樣有驚喜!尤其係燒羊架,燒得好香啖啖肉,晤會死咸,即叫即製熱辣辣上枱,調味亦啱啱好。鹽燒鯖魚調味再加上香烤,味道拿捏very good,加埋檸檬汁冇得輸!另一個必點就係韓式辣蜆湯,本身都冇乜大期望,點知一上枱見到粒粒蜆肉非常飽滿,個湯帶有少少微辣嘅泡菜味,辣得非常過癮,蜆肉亦都新鮮大隻,所以我哋叫咗兩次😏串燒~貪心嘅我哋梗係豬牛雞各一啦!我自己就比較鍾意雞肉,冇雪味亦都唔會太咸,調味同醬汁對於咖喱來講係尤其重要!仲有另一驚喜位,有齊兩大品牌嘅雪糕🍦哈根達斯同movenpicks,有誠意!喺銅鑼灣呢個地方,本身要搵食都已經唔係平,食放題就一次過可以滿足晒兩個人嘅願望。滿屋嘅食物種類繁多
另一半至愛放題,鍾意咩都試,上至刺身,下至炸物,

喺銅鑼灣呢個地方,本身要搵食都已經唔係平,食放題就一次過可以滿足晒兩個人嘅願望。滿屋嘅食物種類繁多,未到上好驚喜,水準拍得住唔少酒店星級嘅自助餐,但價錢相對就梗係抵食好多啦。值得一讚係嗰度啲工作人員好有禮貌,上菜速度亦都非常之快,而且仲係新鮮熱辣即叫即整,呢個價錢仲邊度有第二個丫👍🏻
2020-01-06