2021-07-01 2492 浏览
大圍小館我又黎食啦🙈無幾耐之前先係度飲完茶,呢間餐廳真係好啱我同屋企人嘅口味,所以基本上一個月都去食兩三次,當然食物質素非常高,服務人員嘅態度亦都非常好,所以我哋先重複食咁多次啦😉一坐低就送上兩碟自家製小食,合桃同話梅苦瓜,兩樣都好好味,唔使一陣就已經食晒,想同大家講,呢兩個小食係可以refill㗎😛而且好值得refill,因為係會令你食上癮!到主菜部份,今晚大開肉界,叫咗三個肉加一個菜,每款都好吸引!脆皮燒鵝:呢個係店員推介,因為佢哋話啱啱新鮮出爐整起,果然冇推介錯!食落皮脆肉嫰而且好多汁,仲有鵝脾位食,食到完全唔識停口😋意大利黑醋肉扒:估唔到黑醋同豬扒係咁襯,啖啖肉,食得好爽!店員仲話呢一支係黑醋係意大利貨,堅係高質!蜜薯安格斯牛柳粒:肉味濃郁,安格斯牛柳粒就梗係好食啦,但令我最估唔到竟然係薯仔!啲薯仔好香脆但入邊有好軟林,伴有少少芥末味,不錯👍🏻最後就清清地叫返個金銀蛋浸時蔬,簡簡單單但都好好味!最後食埋甜品蓮子雪糖水,今餐又食得非常之滿足😊期待下一次再食過🥰

最後就清清地叫返個金銀蛋浸時蔬,簡簡單單但都好好味!

2021-06-29