2019-08-09 253 浏览
星期六返黄大仙探婆婆,知道佢成日都好钟意食包包,特登系搭车之前买包包比婆婆食呢间唐包点,装修同埋食物都特别唔同啲感觉上系高级嘅唐记包点,另外食物嘅包装都靓啲,不过当然一分钱一分货,所以会贵少少不过买比婆婆食嘅都无所谓,最紧要佢钟意食叫咗三种包菜肉包 - 菜同肉嘅比例好平均,肉唔会系黐埋一旧𠮶种 婆婆最钟意呢只叉烧包 - 叉烧包就啱我呢啲后生食,叉烧系类似半肥瘦,唔系只有肥膏嘅叉烧香菇鸡包 - 呢个都好啱老人家食,香菇嘅味道重,配合鸡包加芫荽味道very good ! 另外在叫咗两个饭俾我哋食,凤爪排骨饭 - 唐包点嘅蒸饭一直都好正,最紧要系够料而且凤爪整得好好味,排骨都有五至六旧秘制猪软骨饭 - 呢个好似系新产品,猪软骨炆得好琳,连老人家都食到,个汁系类似糖醋排骨个汁, 不过冇咁酸 ,好好送饭!

呢间唐包点,装修同埋食物都特别唔同啲

不过买比婆婆食嘅都无所谓,最紧要佢钟意食

叫咗三种包
菜肉包 - 菜同肉嘅比例好平均,肉唔会系黐埋一旧𠮶种
婆婆最钟意呢只

另外在叫咗两个饭俾我哋食,
凤爪排骨饭 - 唐包点嘅蒸饭一直都好正,最紧要系够料
而且凤爪整得好好味,排骨都有五至六旧

秘制猪软骨饭

香菇鸡包