2022-05-30 1506 浏览
香港粵菜,能經常出入兩軒兩宮!我相信一定對中菜非常鐘愛! 家人開出規則:環境舒服、交通便利、食物水準高.. 上網搜尋..有緣比我找到.. [高手在民間]. 無誇張、今晚條東昇、花膠..水準貼近天🐲Lung車干.. 但不及龍king車干. . CF . 蠓汁我個人覺得可輕手些!叉燒必叫.. 但其中家人要超瘦. 超瘦肉質中間仍淋身!到員工態度,實話實説. 樓面真的好忙碌,此酒樓肯定..無聘請或炒曬.. 食店最怕樓面出現聾耳陳、射厲眼!忙碌中.也招乎週到. .咁既價錢比咁貨..超班員工在海天..嘉嘉聲線甜美.Jenny 主動替家人拍照,拍照搵 jenny ! 張經理由帶入座好有禮貌. 間中 也分享食材.. 時令海鮮. 食法!張經理深明廚房優店、.和廚房配合天衣無縫,今晚這餐超值享受!高手在民間 感覺!這廚房非常合家人口味、不失二星米其林水準!必會再試、真的超水準!
香港粵菜,能經常出入兩軒兩宮!我相信一定對中菜非常鐘愛!
找到.. [高手在民間]. 無誇張、今晚條東昇
水準!必會再試、真的超水準!