2021-10-31
經友人努力不懈咁樣book位,終於book到想食好耐嘅安平燒肉放題🍗🍖🥩🥩🍢🍗🍖🥩🥓🍢晚市有四種放題套餐可供自由選擇,我地今次揀左「SRF極黑牛120分鐘吃到飽」每位$348+20再+1套餐有74款食物任食唔嬲!包括🐂🐷🐔🦞類、台灣地道小食、多款飲品等等,一定食到你飽住個肚走😍😍😍肉類有幾好食大家都介紹過啦,book得呢間放題既人一定都係食肉👾,所以我唔講咁多啦!我比較欣賞佢既前菜、台灣小食🍡同蔬菜🥬前菜真係唔係hea係好特色既😋黃金涼瓜🥒鹽酥雞🐔甜不辣🥔❤️🔥必試小食-台灣小枕頭(麻薯)❤️🔥上台一塊擦子膠咁,跟住燒燒下佢會突然漲大,真係似個枕頭咁樣🤣🤣🤣🤣好!得!意!我地試左幾個食法😂😂😂😂第一,燒一陣一漲大就食,個口感煙煙銀銀好得意~第二建議慢火燒到兩面脆面,脆卜卜又係另一口感!第三,我地試左除左點佢附上煉奶,之後再加雪糕,冰火三重天🔥🧊不得了!最後我地encore左4次🙈🙈🙈仲有仲有,唔知係咪真係台灣嘢,連d服務態度都好「台灣」咁好有禮貌,後段得返最後15mins我地問下仲會唔會refill🍍,佢即刻話廚房準備緊,真係不得了!
我比較欣賞佢既前菜、台灣小食🍡同蔬菜🥬
前菜真係唔係hea係好特色既😋
黃金涼瓜🥒
鹽酥雞🐔
甜不辣🥔
❤️🔥必試小食-台灣小枕頭(麻薯)❤️🔥
我地試左幾個食法😂😂😂😂
第一,燒一陣一漲大就食,個口感煙煙銀銀好得意~
第二建議慢火燒到兩面脆面,脆卜卜又係另一口感!
最後我地encore左4次🙈🙈🙈