2018-06-26 30 浏览
今日放工happy hour 🎉🎉朋友带我黎到出名既地方「兰桂坊」当然黎到老兰 大家只会谂 酒 酒 酒🍺🍻🥂🍾原来老兰既美食一样都好出名今次拣左一间食汉堡饱既餐厅唔好以为食汉堡饱好儿戏 实际要整得好食都好难💪🏻佢地既汉堡系采用美国牛肉制造 因为系open kitchen 既关系 可以见到自己所点选既汉堡「即叫即制」坐位系high chair既关系 好适合朋友 情侣 谈心或聚会好多款汉堡可以选择 花多眼乱😫朋友拣左「牛魔王汉堡」肉汁紧紧锁实 安格期牛肉汉堡扒外保持中间嫩红 牛味好浓我就拣左「经典汉堡」肉质同样细嫩 好适合女仔 食完仲可以留到胃口食小食👍🏻有汉堡 又点少得小食呢炸薯条配芝士粉 🧀🧀薯条都系即叫即炸 外脆内软 配合野味香浓芝士粉 食到停唔到口🍽🍽再叫多个炸鱿鱼炸到岩岩好 鱿鱼一D都唔会韧饮品方面 大家拣左「自家制清甜柠檬汁」左同「特制柠檬红茶」右好特别 好多自家特制饮品左者 清甜 带点微酸 好清新右者 有别坊间既柠檬茶 柠檬味清甜 但同时茶味浓厚 😀
今日放工happy hour 🎉🎉
朋友带我黎到出名既地方「兰桂坊」
当然黎到老兰 大家只会谂 酒 酒 酒🍺🍻🥂🍾
原来老兰既美食一样都好出名
今次拣左一间食汉堡饱既餐厅

唔好以为食汉堡饱好儿戏 实际要整得好食都好难💪🏻

好多款汉堡可以选择 花多眼乱😫

朋友拣左「牛魔王汉堡」

肉汁紧紧锁实 安格期牛肉汉堡扒外保持中间嫩红 牛味好浓
牛魔王汉堡

我就拣左「经典汉堡」
肉质同样细嫩 好适合女仔 食完仲可以留到胃口食小食👍🏻
经典汉堡