2021-06-15
早幾日放工同朋友聚餐,估唔到長沙灣開左一間小店食西餐既😄我地3個都叫得幾多野食下,一入到去就送左蕃茄湯俾我地😋 我地點左呢個辣肉腸巴馬火腿pizza,有驚喜喎,唔同平時出去食既,好有包香味,原來係廚師自己搓架個餅皮🤩難怪食落去唔同啦!之後就係呢個牛肉醬墨西哥卷,我最鐘意食呢個呀😍因為入面啲牛肉醬實在太好味啦,加埋入面特制既沙津醬,好特別,不過太多肉,食到好飽,同埋一定要用手食先食到🤣小食拼盤!個炸菇好好食,同埋個雞翼有配到個水牛汁好好食我朋友就最鍾意食呢個大蝦龍蝦汁意粉,意粉嘅硬度剛剛好,同埋廚師之我哋有三個人私人送多咗一隻蝦俾我哋,實在太好人啦🤣佢呢度嘅龍蝦汁味道岩岩好,唔會太鹽,啲朋友勁讚呢個意粉,話下次一定要再食😂最後我地叫左佢地既期間限定雞堡,我本身好鍾意食麥當勞嘅脆辣雞腿包,但食咗呢個之後我發覺呢個炸雞真係好好食😋同埋只係$50真係好抵食我地食咁多野都只係3百幾蚊,真係好抵食呀😍我地仲要叫左3枝特色飲品,有血橙、西柚、檸檬呀!估唔到長沙灣呢度都會有啲咁有驚喜既小店,下次同朋友聚餐都諗住再黎食呀🤩🤩好似聽老闆講話遲下會推出一啲新既菜式,所以諗住遲啲過黎再試下😍
辣肉腸巴馬火腿pizza
牛肉醬墨西哥卷
小食拼盤!個炸菇好好食,同埋個雞翼有配到個水牛汁好好食
小食拼盤
大蝦龍蝦汁意粉