2021-06-11
平時係屋企懶唔想煮?其實都可以唔洗煮野食提早落單,係屋企等陣就得啦!今次呢個七至八人餐真係超級滿足食物好多同埋選擇都好多無論係肉類蔬菜甜品海鮮都有!同埋送過嚟都仲係熱辣辣完全唔會覺得佢凍咗❤️我同屋企人都好鍾意❤️✨秘製滷水拼盤爸爸話跟酒飲好適合,再加上滷水入味,仲有我最愛嘅豬耳!✨龍利魚配飛魚子,完全唔使驚會有些微因為佢哋調味跳得好好好新鮮,再加上飛魚子口感一流✨菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨酸甜開胃,同埋佢唔會全部都係骨有肉,入味夠滋味✨泰式酸辣無骨鳳爪呢個我覺得可以再酸少少,無骨真係感覺好方便,唔洗煩✨德國洋腸拼盤配他他醬唔知點解阿媽想試,見到大量野食之後又覺得呢個外貌不討好,但係!係好味的😂腸都係呢個樣架啦✨日本一口和牛炒飯配飛魚子好大兜飯好飽啊,同埋和牛配菜夠多,鐘意搭配飛魚子!✨韓式柚子炸雞配甜酸醬炸雞皮夠脆而且有調味,可以選擇自己鐘意既醬料!✨泰式原隻豬手配特製汁豬手交俾屋企人切,估唔到都好方便,本身有調味香噴噴配上醬料想食可以訂!節日、放假唔想煮,屋企人又唔肯出去,就可以配送到家一齊分享!
其實都可以唔洗煮野食
提早落單,係屋企等陣就得啦!
今次呢個七至八人餐真係超級滿足
食物好多同埋選擇都好多
無論係肉類蔬菜甜品海鮮都有!
同埋送過嚟都仲係熱辣辣
完全唔會覺得佢凍咗❤️
我同屋企人都好鍾意❤️
✨菠蘿梳打BBQ美國豬仔骨
酸甜開胃,同埋佢唔會全部都係骨有肉,入味夠滋味
✨泰式酸辣無骨鳳爪
呢個我覺得可以再酸少少,無骨真係感覺好方便,唔洗煩
✨德國洋腸拼盤配他他醬
✨日本一口和牛炒飯配飛魚子
好大兜飯好飽啊,同埋和牛配菜夠多,鐘意搭配飛魚子!
✨韓式柚子炸雞配甜酸醬
炸雞皮夠脆而且有調味,可以選擇自己鐘意既醬料!
✨泰式原隻豬手配特製汁
豬手交俾屋企人切,估唔到都好方便,本身有調味香噴噴配上醬料