2023-04-18
話說最近連鎖漢堡店又出左期間限定款式,當然小編每年都會衝去食,可惜已覺得了無新意🫣要講新鮮優質、款式多、有誠意又非倒模式嘅漢堡,有時寧可多少少錢支持返小店嘅用心製作😋疫情時已Bookmark 嘅一間葵廣名物"邦爺漢堡"除左採用無激素牛做手打漢堡、有機無激素黑毛豬豚肉手打漢堡,各項款式比開業時多左勁多👏不斷求變、創新及盡做嘅香港人精神,可見邦爺親力親為用心經營👍🏼🥯黑魚子香芒大蝦沙律炒蛋Bagel $59推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️由於多款到小編選擇困難症發作~ 咁就直接問老闆娘有無好推介啦,Bagel漢堡款本身唔係我最愛,但呢個改良版令人愛不釋手,除左用左黑白芝麻Bagel,中間Juicy到暈嘅香芒沙律蝦重加左黑魚子!整個華麗內餡口感正到癲! 加埋新鮮脆甜青瓜蕃茄生菜上下夾雜,性價比一流!!🍔韓式泡菜雞卷 $64推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️另一款睇個名以為真係雞卷,原來真身係用左雞卷嘅材料放落漢堡到,呢個美韓Fusion出品令人有耳目一新感覺,大量泡菜放在啖啖燒烤調味過的雞肉上,新鮮脆甜青瓜蕃茄生菜同樣清新,內裡還有少許泡菜汁流出,食用時記得小心滴汁啊~🍔迷你日本熊本A5和牛手打漢堡 $49推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️1
話說最近連鎖漢堡店又出左期間限定款式,
當然小編每年都會衝去食,可惜已覺得了無新意🫣
要講新鮮優質、款式多、有誠意又非倒模式嘅漢堡,
有時寧可多少少錢支持返小店嘅用心製作😋
疫情時已Bookmark 嘅一間葵廣名物"邦爺漢堡"
除左採用無激素牛做手打漢堡、
有機無激素黑毛豬豚肉手打漢堡,
各項款式比開業時多左勁多👏
不斷求變、創新及盡做嘅香港人精神,
可見邦爺親力親為用心經營👍🏼
🥯黑魚子香芒大蝦沙律炒蛋Bagel $59
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bagel漢堡款本身唔係我最愛,但呢個改良版令人愛不釋手,
🍔韓式泡菜雞卷 $64
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
呢個美韓Fusion出品令人有耳目一新感覺,
內裡還有少許泡菜汁流出,食用時記得小心滴汁啊~
🍔迷你日本熊本A5和牛手打漢堡 $49
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
100%純日本口和牛人手製作手打漢堡,話明係A5和牛堅係高質,
店主將佢由高價位演娛變成貼地的Mini Burger,
一來唔會令女士卻步食唔食得哂,
二來可以用較經濟的價錢一嚐和牛手打漢堡滋味,值得推介!
🦑日本脆炸魷魚鬚 +$18 (送飲品)
🍠日本紫薯甘粟薯餅 +$18 (送飲品)
推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
兩款小食款比預期有驚喜,而且套餐價+$18 送埋汽水飲品! 係激抵必食之選~