2020-01-29
中環行過發現有間唔起眼嘅餐廳竟然有石燒牛扒食😮要落地庫一層,行過時要留意下,咪就好易經過左唔知道🤣有迷你沙律吧,有生菜、蕃茄仔、粟米之類。款式唔多,不過正常食果幾樣都有,醬汁有3種,胡麻醬、醋等等另外仲有自助區去拎飯同味噌湯牛肉眼$138真係成舊石上,舊石好熱要小心唔好掂到。做到鐵板效果,雖然厚但肉質都淋。石燒牛扒$78外形上冇咩分別,食落比較重牛味,比肉眼平成$50,呢個質素算對得起價錢。朋友鍾意食蠔,追加左3隻$28,落埋石燒到燒,佢話都ok架。我就冇食到了滿滿花卷$38材料幾豐富,啖啖都有鰻魚、蛋等等烏卒卒$32我係烏卒卒卷fans,味道都ok,而且價錢比人地平,黎到當解下癮ok la炸單骨雞翼$26好香脆,幾香。單骨食落更方便軟彀蟹咖哩鍋$82一個鍋真心唔貴,蟹都幾多,咖哩帶少少椰香鮑魚麻辣雞鍋$84雞件幾香,仲帶一隻鮑魚喺面👏🏻四季春水果茶(少甜) 加$14下次應該叫微甜,茶清新,水果有西瓜、橙、檸檬等等,都好大杯夠一餐飲
中環行過發現有間唔起眼嘅餐廳竟然有石燒牛扒食😮
要落地庫一層,行過時要留意下,咪就好易經過左唔知道🤣
另外仲有自助區去拎飯同味噌湯
牛肉眼$138
石燒牛扒$78
滿滿花卷$38
材料幾豐富,啖啖都有鰻魚、蛋等等
烏卒卒$32
炸單骨雞翼$26
好香脆,幾香。單骨食落更方便
軟彀蟹咖哩鍋$82
一個鍋真心唔貴,蟹都幾多,咖哩帶少少椰香
鮑魚麻辣雞鍋$84
雞件幾香,仲帶一隻鮑魚喺面👏🏻
四季春水果茶(少甜) 加$14