2023-05-20
🌸《花楽·日式居酒屋·尖沙咀》-𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐞𝐰 食評 🍅梅酒啫喱伴日本蕃茄 $68日本蕃茄好巨型,同埋好甜🫢 而且梅酒啫喱好重酒香味🙆🏻♀️作為前菜都幾開胃👍🏻-🍣壽司八貫盛盒 $298呢間餐廳嘅壽司魚生望落好有光澤,唔洗食都知應該會好新鮮🥳 魚生同飯嘅比例好完美,唔會話飯佔大部份而令壽司失衡🧡-🐠池魚仔 $238全晚嘅重頭戲,成條池魚作為魚生刺身,分量好多,呢個價錢好物超所值🙆🏻♀️魚肉新鮮、彈牙,食完刺身淨返嘅魚骨可以加$88煮成魚湯🥳正啊❗️-餐廳每晚會有當晚嘅おすすめ,餐廳員工亦都好熱心介紹每道菜嘅特點,令到小編對係呢間餐廳嘅體驗感覺非常良好🥳 好想再黎過🫢❗️-📍 花楽 尖沙咀北京道1號8樓801室-環境| ENVIRONMENT:🌸🌸🌸🌸味道| TASTE:🌸🌸🌸🌸服務| SERVICE:🌸🌸🌸🌸衛生| HYGIENE:🌸🌸🌸🌸性價比| CP VALUE:🌸🌸🌸🌸Revisit: 🧡-#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_tsuenwan #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoo
《花楽·日式居酒屋·尖沙咀》
服務| SERVICE:🌸🌸🌸🌸
衛生| HYGIENE:🌸🌸🌸🌸
性價比| CP VALUE:🌸🌸🌸🌸
Revisit: 🧡
#hkfoodie #foodbitxh #foodbitxh_tsuenwan #hkeat #hkig #hkfood #hkgirl #香港美食 #instafood #hkfoodblogger #打卡美食 #instamood #香港好去處 #打卡餐廳 #相機食先 #香港美食指南 #香港美食日記 #香港美食推介 #香港打卡 #餐廳推介#假日好去處 #香港必吃 #香港美食 #香港好去處 #香港探店 #香港旅遊攻略 #荃灣美食 #海膽 #荃灣好去處 #荃灣黃店 #日式居酒屋 #生蠔