餐厅: 湊湊火鍋‧茶憩 (MOKO新世紀廣場)
优惠: 国泰会员经「连结里赏」绑定信用卡,于指定伙伴餐厅消费赚取高达HKD4 = 2里数。受有关条款约束。
条款及细则:
  • 如國泰会员希望使用「连结里赏」赚取里数,必须将符合要求的 Visa 和万事达信用卡或借记卡绑定至其会员账户。
  • 通过绑定支付卡经由 Apple Pay、Google Pay 或 Samsung Pay 进行符合要求的消费,國泰会员可通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。然而,通过第三方平台(如支付宝、微信支付或 PayPal)进行消费,将无法通过「连结里赏」累积「亚洲万里通」里数。
  • 会员凡于国泰伙伴餐厅作合资格消费,每港币4元可赚取1里数。而渣打国泰Mastercard®客户凭卡消费可享每港币4元赚取2里数,包括合作伙伴餐厅合资格消费之餐膳里赏(每港币4元赚取1里数)及基本餐饮类别之合资格签账奖赏(每港币4元赚取1里数)。
  • 惠顾特定推广套餐或不可赚取「亚洲万里通」里数。请预先向个别餐厅查询。
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-07-30 466 浏览
話說約左一班朋友今日打邊爐, 有朋友推薦新世紀呢間湊湊火鍋. 話係新開, 應該幾好食咁, 而且佢又識人,所以可以BOOK到位7:30PM左右去到,人唔多, 我地6人BOOK左房,可以食佢果個任性鍋, 有3種唔同湯底,我地係有花膠湯, 龍蝦湯同麻辣湯不過呢度唔係任飲任食,係單點, 飲品方面已台式飲品為主, 我地都叫左好多唔同種類既食物,有午餐肉(牛肉製),油條,黃金卷,蔬菜拼盤,海鮮拼盤,棒棒堂(魚肉製)等等. 仲有唔同種類既台式飲品...等左一陣好快食得. 不過老實,湯底怪怪的, 花膠又易痴鍋, 麻辣又唔辣,當中豆腐勉強可以,鴨血係豬紅 , 唔好食,失望, 而龍蝦湯不過不失,,, 至於配料方面...可能係初開業關係卦..真係好唔得. 油條, 浸既都係凍=_=. 可能係實心關係... 牛肉超UN, 咬勁耐... 海鮮普通到唔識講.. 唯獨個蔬菜拼盤OK. 幾靚擺得.但一D都唔平如果真係要講最好, 只係杯翡翠檸檬好飲, 同埋D服務真係好好, 所有STAFF都好有禮貌又HELPFUL... 但其他野真係不OK. 埋單每人HKD350 / 位... 太唔值了吧

2019-07-29