2022-11-03
2022-11-01同朋友約咗係旺角食飯😁咗去食間樓上大排檔😋就係女人街食飯公司👩🏽🍳係門口已經見到酒樓嘅金龍鳳🐉仲有個Edan招呼客人⛹️♂️平日晚市,爆場要等大約十幾分鐘☺️餐廳裝修,八十年代嘅懷舊風格📺店員安排我哋坐四人圓枱🟤我哋點了,鳯梨懷舊咕嚕肉,118蚊碟,份量都幾多,咕嚕肉粉漿做得唔錯唔會太硬同太厚,咕嚕肉炸得好鬆軟,醬汁甜酸度適中,酸酸甜甜好好食😋🐽青芥沙拉骨,128蚊碟,沙拉骨份量都好多,大約有十多嚿,仲要係好大嚿,每一嚿都有薄薄嘅沙律醬,面頭有少少之麻,口感就一層肉一層肥膏,肉質細嫩,炸得好鬆軟,仲有微微嘅芥末味,好好食😋🐷鐵板黑椒京蔥牛仔骨,148蚊碟,鐵板上枱時,超香黑椒味,有大量京蔥爆香,牛仔骨入哂黑椒味,黑椒汁送飯一流☺️🐮蒜蓉粉絲蒸大元貝,96蚊兩隻(時令),超大隻嘅元貝,每隻元貝都好多肉,粉絲就吸晒蒜蓉嘅香味,元貝火喉啱啱好,加埋甜豉油好鮮甜🐚整體環境好有特色,打卡一流,好似去翻細細個同屋企人食大排檔嘅感覺😍服務就好貼心,上菜快,幫手換骨碟,一個眼神就知你想點👀食物就無得彈了,每樣都好好食,價錢合理,一定會再幫襯@ladies_street_sikfaan
同朋友約咗係旺角食飯😁
咗去食間樓上大排檔😋
就係女人街食飯公司👩🏽🍳
係門口已經見到酒樓嘅金龍鳳🐉
仲有個Edan招呼客人⛹️♂️
平日晚市,爆場要等大約十幾分鐘☺️
餐廳裝修,八十年代嘅懷舊風格📺
店員安排我哋坐四人圓枱🟤
服務就好貼心,上菜快,幫手換骨碟,一個眼神就知你想點👀
食物就無得彈了,每樣都好好食,價錢合理,一定會再幫襯@ladies_street_sikfaan 試吓其他小菜😋😍
#女人街食飯公司
#鳯梨懷舊咕嚕肉