Ovo本身又售賣鮮花 糅合鮮花同餐廳用花園主題💐感覺非常有意境 加上食材選用素食 感覺更健康清新🍀==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌🍔竹炭ImpossibleMeat漢堡 Impossible Meat是一種以植物為基礎素食肉類替代品 帶來豐富口感味道🥰竹炭既獨特風味 係一種創新素食體驗😍🥗是日餐湯 鮮果沙律 完全係green 同fresh口感體驗😍🍄辣杏鮑菇 好飽滿🤤搭配辣味更加刺激🌶️同時保持菇類本身鮮味👍🏻🍔徐伯天貝漢堡 完全係意料之外咁好食💯未食之前覺得冇肉既burger個口感應該會有折扣 點知係出乎意料咁好食😍🥦鍋菜花 有少少似四川菜嘅煮法亦都做得相當出色👍🏻 ☕️凍黑糖鮮奶咖啡 🍹清新水果茶🍋蛋白檸檬批 打卡able之餘📸仲好好食唔係得個樣ga😍
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌

🥦鍋菜花 有少少似四川菜嘅煮法亦都做得相當出色👍🏻