2019-04-16
剛進店感受到濃厚懷舊風情、味道夠地道,重點是夠麻辣,風味獨特、最最重要係夠晒地道呀❗❗第一步就是個香油係真心不得了~簡直係整個火鍋的神髓湯底: 我點嘅係鴛鴦鍋,一邊係麻辣香油,一邊係香濃蕃茄。個麻辣香油湯底真心正夠哂麻辣味,啱哂無辣不歡既我^^🌶。另外個蕃茄湯底有好香濃蕃茄味十分祝料香甜。如果你係蕃茄控,我就十分推薦你點埋佢🍅推薦有驚喜幾款美食 : 極品鵝腸:用了鮮鵝腸,唔會好肥,呢個係必食推介,一般火鍋店不會有高原雪花繡球菌貌似雪耳食落比雪耳香口感佳,爽和微甜令人想一試再試(聽店員介紹仲有美顏功效添😋)耗兒魚肉質細嫩骨少,極度讚賞入口即溶牛肉味濃的A4和牛牛肩胛、脂肪分佈平均,食落不會肥膩,肉質鮮美好吃😋最後叫左個解辣口感清爽又可口的冰凍鮮椰子汁🥥🥶清新涼快鮮味十足的凍飲🤙🏻仲有埋水果:西瓜🍉、哈蜜瓜....埋完單佢門口仲有一部機器係可以幫你消除岩岩食完嘅氣味,十分窩心🥰私薦大家試試~成都老碼頭火鍋🍲 有驚喜!
第一步就是個香油係真心不得了~簡直係整個火鍋的神髓
推薦有驚喜幾款美食 :
耗兒魚肉質細嫩骨少,極度讚賞
私薦大家試試~成都老碼頭火鍋🍲 有驚喜!