2025-03-06
最近天星碼頭⛵️開左間新酒吧🥳超級特別!因為佢係喺船上面架!去到可以比$40買船飛上船,船飛已經包左船上面嘅所有服務費、無限供應嘅話梅🌸、同埋蝦片😋仲送左一個紀念嘅開瓶器,儀式感滿滿呀🥰✨*****🍷🔥Stay Humble $148煙燻味 whiskey fans必點💖用左香港品牌 五味雜陳 嘅whiskey🥃加左日本愛知縣嘅梅酒,煙燻味好重得黎又帶點甜味~🍸🌿Stay Sexy $148用左我最愛香港品牌之一 無名氏 嘅Gin😍無名氏嘅草本味同茶味非常之特出🍵,再加上紫蘇葉同柚子🤍🍹🍋Stay Hungry $118係signature Manhattan嘅變奏版,入口好smooth,係苦中帶甜~🥃🍋Stay Home $118用凍檸茶做設計靈感,又有啲似long island iced tea,甜甜地啱晒女仔!🍸🍈Stay foolish $118又係一杯gin base (我的愛,呢杯再加左蜜瓜🍈😍又易入口又清新!*****
*****
🍸🍈Stay foolish $118