2025-05-09
今日真係執到寶喇!呢間炸雞檔邪惡到呢~陣香味真係勾魂,搞到人未行到門口已經流晒口水!仲要全部即叫即炸,熱辣辣夠晒新鮮!🐔 大過塊面嘅雞排哇!塊雞排大過我塊面真係冇誇張😂 脆卜卜嘅外皮一啖咬落去,啲肉汁爆晒出嚟,嫩滑到呢~我哋揀咗麻辣粉,辣辣哋又夠香口,食到lam lam脷完全停唔到口!🍡 爆汁脆皮花枝丸呢串嘢真係不得了!外脆內軟唔在講,咬落去仲爆汁💦 鮮味十足仲帶啲海鮮甜味,食完成個人醒神晒!細細串啱啱好唔會滯~🍗 紫菜脆雞軟骨必試呢個!脆皮包住啲軟骨"咔滋咔滋"咁響,彈牙得嚟又帶住濃郁嘅紫菜味,一粒接一粒食到唔捨得放手啊!〰️〰️〰️🍗 2派克雞扒呢個都係皇牌!啲皮脆到好似餅乾咁,入面啲肉仲keep住juicy💦 加埋秘製調味粉,鹹香惹味到呢~食完即刻想encore!總括嚟講,呢間炸雞真係堅正!即炸熱辣夠哂鑊氣,味道仲正過唔少連鎖店👏 香港搵食嘅朋友,行過路過千祈唔好錯過,包你食完變回頭客!🔥(´▽`) 溫馨提示:記得趁熱食先有爆汁效果,同埋預時間等即炸啊~
🐔 大過塊面嘅雞排
🍡 爆汁脆皮花枝丸