2020-11-03
男朋友係英超迷,所以黎左間以足球為主題既餐廳試下。😍成個環境佈置真係好好,地下係用草鋪製。🤣唔好講環境,食物都係好高質素,價錢絕對值。😆脆炸流心芝士吉列西班牙橡樹果黑毛豬柳($198)我同男朋友都好鐘意食呢個!個皮炸得超脆😍另外一切既時候,d芝士爆曬出黎個畫面真係好靚!👍🏻豬柳雖然係炸過,但又唔會覺得乾,仲食到肉質幾滑幾爽口。😙個芝士唔會好濃,配搭得剛剛好,唔會搶走肉味。☺️炭烤美國1855牛肋排蜜糖燒肉汁($188)呢個Ribs都唔錯!個燒肉汁好夠味,不過蜜糖味就唔係好食到。個牛肋排既肉好爽口😍😋不錯!餐前沙律啲菜都好新鮮,配埋個黑醋汁,我男朋友話好正,正到食埋我果份🤣 (我好小食沙律)餐湯係蕃茄薯仔湯,超濃🤤飲品我地就揀左凍latte (+$3)同熱蜜糖柚子蜜😃Tiramisu ($58, 六折)朱古力三重奏心太軟($68, 六折)叫左set dinner可以用六折價錢叫一份甜品,我就叫左心太軟同tiramisu😍😍🍫🎂心太軟超級無敵濃,流心唔會太融食唔到,有朱古力味又唔會苦😋😋😋不過就無連雪糕~(呢個價錢唔連都抵啦)男友叫既Tiramisu入面有啲咖啡味啫喱,加埋餅底就有三重口感,
脆炸流心芝士吉列西班牙橡樹果黑毛豬柳
脆炸流心芝士吉列西班牙橡樹果黑毛豬柳($198)
炭烤美國1855牛肋排蜜糖燒肉汁
炭烤美國1855牛肋排蜜糖燒肉汁($188)
餐湯係蕃茄薯仔湯,超濃🤤
飲品我地就揀左凍latte (+$3)同熱蜜糖柚子蜜😃
朱古力三重奏心太軟
Tiramisu
Tiramisu ($58, 六折)
朱古力三重奏心太軟($68, 六折)
男友叫既Tiramisu入面有啲咖啡味啫喱,加埋餅底就有三重口感,好正!😍啲cheese rich得黎又唔膩🥰
最後不得不提其實佢店入面啲坐久立分得好開,
坐得舒服又私癮之餘疫情其間仲安心安全啲🥰
牆上掛住好多簽名波衫啱晒男友過波癮😌
啲裝修同碗碟都有跟足球主題,好有心😝