2019-04-12
今日行完街,同朋友去咗尖沙咀做facial行完街肚仔餓上網見到有朋友之前去食過呢間放題點解會咁記得呢,因為佢有全香港唯一一間鐵板燒嘅放題,仲要係即叫即燒好新鮮。來以為冇位㗎啦但好彩等左一陣就已經可以入去安排左我哋坐卡位本來都有啲失望架冇得坐鐵板燒嘅位置可以睇住師傅燒。不過當我地叫完啲嘢食之後發現其實真係熱辣辣啲刺身仲好新鮮呢個凡立貝有香噴噴嘅芝士和牛油味選擇 牛油味夠香 芝士夠惹味 即叫即燒 保證熱辣辣 帆立貝仲好新鮮 絕對是上等食材和牛入邊包左蔥粒 好香蔥味,和牛一D都吾乾 肉汁相當豐富 入口有種瞬間即逝嘅感覺呢個鵝肝真係勁香勁多汁 外面煎到香脆金黃 內裏軟熟 我一個人食咗幾多嚿 無限encall燒鰻魚醬汁甜甜地舆鰻魚嘅油脂香味好夾 口感彈牙 啖啖肉松露銀鱈魚扒完全冇雪藏味,肉質細嫩,多汁鮮甜,仲有陣陣嘅松露香味番薯仔 夠曬甜 真係讓人忍不住一粒接一粒炸物都好出色 特別推介呢個榴槤波波 外面煙煙靭靭有口感, 榴蓮蓉有留心嘅效果另外因為我哋有一個小朋友食到悶嘅時候,佢又可以去門口玩嘅夾公仔其實都幾開心㗎起碼我哋大人可以安心食嘢😆服務員嘅服務質素亦都好高上菜超級快極速填飽咗我哋嘅肚。
不過當我地叫完啲嘢食之後發現其實真係熱辣辣啲刺身仲好新鮮
燒鰻魚醬汁甜甜地舆鰻魚嘅油脂香味好夾 口感彈牙 啖啖肉
番薯仔 夠曬甜 真係讓人忍不住一粒接一粒
服務員嘅服務質素亦都好高上菜超級快極速填飽咗我哋嘅肚。