2018-05-01 819 浏览
第一次食狗爪螺,超級好食,好鮮甜,啲汁噴哂出黎!識食既人都知好難係香港仔可以食到狗爪螺,就算水上人鑿到都留返比自己食,竟然可以係一間cafe度食到真係好有驚喜。問了老闆,原來佢認識不少水上人,可以有不少新鮮既水上食材供應,認真有計。以上狗爪螺屬於期間限定,大家想食最好問清楚啦!呢度burger好食相信唔洗點推薦,我想講係大家要試下炸魚仲,新鮮即炸,啲魚油流哂出黎,簡直一流,食開魚既朋友一定要試。每次黎到必食之選,每日新鮮開魚即炸。最後附帶一提,除左招牌m8和牛漢堡,呢款魚子軟殼蟹漢堡都好好食,份量十足,個蟹仲大份到突哂出黎,好抵食。我最欣賞呢間舖頭係feel到好用心,由食材到裝修,所有野都係新鮮即做,可以話係香港仔絕無僅有的Cafe。PS:已經見證過好多食肆因為舖租問題係香港仔做唔長,希望呢間小店可以保持水準,做落去。
第一次食狗爪螺,超級好食,好鮮甜,啲汁噴哂出黎!
狗爪螺
以上狗爪螺屬於期間限定,大家想食最好問清楚啦!

每次黎到必食之選,每日新鮮開魚即炸。
炸魚仲

魚子軟殼蟹漢堡