2024-11-08 68 浏览
生活每日都充滿挑戰,放假最開心就係四圍搵嘢食放鬆吓。最近喺利東街附近發現咗一間紅白色嘅飲品店,入面有好多可愛嘅貓頭鷹飾物,實在太得意啦!😍❤️🤍呢間店叫「唂咕」,專賣朱古力特飲,主打無糖同低糖嘅可可飲品,健康又吸引!開心果可可✨我試咗無糖版,口感非常順滑,濃郁嘅可可香味同堅果香味融合,每一口都感到滿滿嘅幸福感。,飲完之後好飽,對於想減肥嘅朋友嚟講,真係完美之選!凍榛子朱古力✨呢杯都非常值得推薦,朱古力香氣濃郁,帶住一絲絲嘅甜味,飲上一口,真係令人陶醉,啱晒朱古力迷!店員仲送咗兩張$10嘅優惠券同一張印仔卡,飲滿七杯仲可以免費送一杯,真係好抵!下次嚟都可以試多幾款!喺忙碌生活中獲得一絲甜蜜嘅放鬆,真係太好啦!🍫🥰

❤️🤍

開心果可可✨