2021-07-12 44 浏览
我地一行兩人每人叫咗一個夏日定食套餐,另外單點手沖咖啡同叫咗個Earl Grey cheesecake 。cheesecake x coffee 簡直係絕配,亦為我地今日嘅brunch 畫上完美句號。 京蔥檸檬味噌豬腩定食 $78定食包咗一主菜、溏心蛋、小菜同白飯,都算幾豐富,而且有溏心蛋完全加哂份啦。主菜小妹就揀咗味噌豬腩,豬腩肉切成薄片且肥瘦適中,味噌入哂味但唔會過鹹👍🏻每日手打蝦餅定食 $108 友人最鍾意就係揀d期間限定或者每日限量嘅野,每日手打蝦餅唔知係咪限量,但真心必食推介,一客定食有3件蝦餅,完全係真材實料,你會食到同見到粒粒新鮮大蝦,蝦餅勁彈牙而且煎得外面少少脆身而入面就保持juicy 純粹拿鐵牛奶咖啡 (Latte) $34加倍濃情 (cappuccino) $34我地兩位都叫咗熱咖啡☕️為嘅就係哩到嘅拉花,果然無令我地失望,少女心大爆發❤️店員哥哥仲教咗我地咖啡知識,夠新鮮嘅咖啡豆沖出嚟嘅咖啡係會有少量泡泡係周圍嘅💡Earl Grey cheesecake $62 唔好睇小呢一個迷你版巴斯克芝士蛋糕,建議兩個人share 一個就好😋

京蔥檸檬味噌豬腩定食 $78

每日手打蝦餅定食 $108