2022-09-20
之前食過人和月嘅外賣套餐 已經覺得佢哋質素好好👍🏻 價錢仲超抵 今次就試下佢哋嘅任食雞煲火鍋啦☺️ 晚市120分鐘火鍋放題真係好抵食😍 $298起一位 除左有任飲任食火鍋放題 仲有一個頭盤可以揀😱 頭盤一啲都唔惹少 竟然已經係酸菜魚同雞煲🤯 加$58仲可以試期間限定嘅原創酥皮麻辣芝士雞煲或烤魚 超特別😆 我哋當然要試下個酥皮雞煲啦🐔 店員上菜後會幫你切開酥皮 沾上芝士同麻辣汁嘅酥皮超惹味😍 2人份雞件都唔少 好入味好滑 食完已經好滿足👅食完頭盤就可以揀湯底打邊爐 一共有8款湯底 我哋就試左藥膳養生牛奶湯😍 奶白嘅濃湯加上藥材香味非常正👍🏻 等待食材嘅時候 可以出去自助區睇下 除左整醬汁 仲有熟食 蔬菜 各款火鍋配料 甜品區同飲品區 應有盡有😝 醬汁比較特別嘅係有蔥油 點落特別香😎 熟食區仲有豬頸肉食 味道都唔錯㗎😌$298套餐已經耐一盤靚靚牛 就算無得encore 份量已經好夠食☺️ 入面有高級雪花肥牛 美國特選牛舌心 特級牛胸爽同嚴選牛板腱🤤 牛肉雪花分布都好靚 質素好唔錯👍🏻 除咗自助區 仲可以scan qr code order火鍋配料 除咗豚肉 餃子 連蝦都任食架 仲好新鮮😝飲品區
飲品區除咗普通罐裝飲品 仲有幾款自家飲品 包括洛神花茶 蜂蜜菊花露同鹹柑桔蜜 岩哂打邊爐架😆