平时好少写食评,更加好少喺呢度直接赞、弹d餐厅,真系唔好食喺Facebook写唱通街啦。但今日饿得滞入咗去元气(TKO),即系厚德商场打烂晒𠮶间呢,由于事态严重已经好耐冇去食啦,竟然今日一入到去,服务态度超好,一个人都比我坐卡位,啲寿司好到冇得弹啊!比起前两日食千両嘅性价比,有得挥!叫咗下边呢度嘢食之后,你自己看看,又大件又厚身,仲好新鲜,好食抵食到冇得弹👍🏻👍🏻👍🏻左边个蚝(赤烧黑椒蚝),系我呢啲之前一个礼拜食一次元气嘅人,第一次食到咁新鲜!我系经常都唔新鲜,唔胀卜卜,仲好细粒,所以宁愿唔食!今次真系超级惊喜你睇吓个油甘鱼厚度!又大件。睇元气食到咁厚身又大片嘅鳗鱼真系估唔到!后尾再加左三件,赤海虾同吞拿鱼,都系新鲜度冇得顶,见油甘鱼唔使讲啦又大又厚。 结论系除咗唯一可以弹,啲饭比起其他连锁寿司店不嬲都系比较厚、多,搞到呃饱你,寿司真系比以前好食左好多!而且呢个价钱,最好嘅事而家完全唔使等位,钟意坐边就坐边!正👍🏻👍🏻👍🏻无人,全场得3、4台
赤烧黑椒蚝

脆蒜油金鱼

你睇吓个油甘鱼厚度!又大件。
蒲烧鳗鱼芝士卷

睇元气食到咁厚身又大片嘅鳗鱼真系估唔到!

无人,全场得3、4台
赤烧黑椒蚝