2020-12-03
呢間餐廳係朋友介紹,因為平時啲cafe得board game太悶,呢間面積超大,可以容納多種遊戲設施,例如:桌球、darts、夾公仔機、仲有酒game必玩嘅beer ping pong !!!荃灣嘅朋友,大家吾洗去到尖沙咀都可以玩餐飽啦🤪美式燒烤醬燒西班牙豬肋骨🐷($138)半份都足夠2人食,每人有3條骨,而且算多肉!油脂分佈幾細緻,肉質香軟,再加上又甜又濃郁嘅BBQ醬,令人回味無窮~配菜仲有幼細嘅薯條,如果俾埋茄汁就更好🙊🙊🙊沙律更加係唔可以缺少!令我食肉食得冇咁慚愧🙇🏼♀️黑松露雜菌芝士忌廉意大利粉🍄($103)幼滑香口💕好creamy!黑松露好突出!加入左大量嘅雜菌,令每一啖意大利粉都會食到幾粒菌,增添口感😋😋Signature Cocktail💖Ice Age ($108)朋友覺得多冰咗少少,可能係襯返個theme🤪開頭有個小火焰🔥幾有驚喜!感覺比較清新熱情果味比較重,仲有菠蘿味檸檬汁等,偏向果香味☺️☺️☺️💖Valentino($108)名牌~買唔起。。都要飲到!😂少女心爆發,粉紅色的酒,充滿蜜桃🍑、Cranberry香氣,同少少玫瑰味~🌹兩杯酒都唔算好重酒味🥰易入口♥️男仔更加可
黑松露雜菌芝士忌廉意大利粉🍄($103)
Signature Cocktail
💖Ice Age ($108)
💖Valentino($108)
名牌~買唔起。。都要飲到!😂
兩杯酒都唔算好重酒味🥰易入口♥️男仔更加可以邊飲酒邊睇波!⚽️