本人向來對食都無要求(比較著重價錢),但偏偏這間長名餐牌cafe 令我留下了非常深刻印象。上星期天剛去完灣仔電腦中心,肚子餓了,想尋食,但囍x街一帶的餐廳價錢比較昂貴,行了好幾次,也看不上眼,心想一到五都食茶記,想對自己好D, 咪周圍睇下有冇all day 食先,走到大王東街就見到不藍不綠門口,又有個人熱情介紹的年青人立即從舖內跑出來介紹,剛好天色昏暗,算吧,先坐下來,接下來就有個小妹妹簡約介紹餐牌,每一個餐的名字很長很長.....我在想他們的員工應該已經煉成一手好字📝最後怕煩,就求其點沙律🍴華多夫沙津配乳酪汁跟自家crab cake🍴好大份仲有湯同蒜包送,仲有跟餐茶,好抵食($100有找),重點味道好特別,服務很好要紙巾有紙巾,仲有人不停加水,洗手間又乾淨。不得不俾⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️希望多D人都支持有良心企業
2017-07-16
午餐