2022-07-29
餐廳風格好古香古色,每個位既燈都以天燈既造型,座位亦好闊落坐得都好舒服,職員服務態度都好Nice👍👍尚膳養生鍋未加任何火鍋材料前,先飲左頭啖湯,第一下覺得好熟悉,好似呀媽煲既老火湯,證明勁足料😍,有啖啖既藥材同人蔘香味,好鮮甜清香好健康既感覺,入面有大量既蜂巢豆腐,香菇,粟米同紅棗杞子龍眼肉,仲有大大碌既人蔘,真係好涮鍋小羊肉片羊肉片羊味好濃郁,愈咬會愈香,配埋養生鍋,一路咀嚼會一路有羊香味同湯底既香味,配搭上黎都幾夾幾加分,就咁食都夠哂美食,如果食重口味啲,出面仲有醬料區可以自行選擇千張豆葉紙放左一陣就完全索哂湯既精華味道,超好食😋,因為湯底真係好鮮甜美味咸蛋貢丸一咬入口肉丸唔係好結實既咬口,比較鬆軟彈口,入面仲有咸蛋黃係中間,幾特別鮮蝦 鮮蝦非常新鮮彈牙魚皮餃 中規中矩,不過不失冷泡白桃烏龍茶,菊花茶
尚膳養生鍋
涮鍋小羊肉片
千張豆葉紙
咸蛋貢丸
鮮蝦
鮮蝦非常新鮮彈牙
魚皮餃
中規中矩,不過不失
冷泡白桃烏龍茶,菊花茶