2021-04-11 124 浏览
話說最近都多出街食飯,所以比娘親訓話咗幾句,出街食飯多味精唔健康! 今次終於冇比人話了,因為呢度主打滋補湯水,無味精雞湯湯底,仲加入花膠、魚翅等等食材,而且價格親民好抵食! 餐廳環境衛生乾淨! 點了2款店員推薦的湯品,另加2個小食。 至尊珍品雞湯 呢個湯好豐富,有鮑魚、海參、魚翅、花膠、瑤柱、冬菇、雞腳,先飲啖湯, 好濃郁雞味,鮑魚好高質,食得出炆咗好耐,好稔,濃濃海味嘅味道!魚翅爽爽地,花膠大塊又厚身,食完都覺得皮膚靚咗又滑咗!仲有非常大條又厚嘅海參,夠晒滋補!花參藥膳醉雞 滋陰養血粉麵餐 有粉面飯可以揀,我哋揀咗可以掛湯嘅刀削麵!藥膳湯好暖胃!花雕醉雞好入味,花雕酒好香,雞皮爽口,雞肉嫩滑!推薦!椒香拌柏葉 好香花椒味,麻味非常足,牛柏葉好爽口,好刺激醒胃嘅小食!紅油花膠魚翅餃 魚翅餃好大隻,好足料,有蝦、豬肉、木耳絲等等,加上香辣的紅油,滿足!

餐廳環境衛生乾淨!
點了2款店員推薦的湯品,另加2個小食。
至尊珍品雞湯

仲有非常大條又厚嘅海參,夠晒滋補!
花參藥膳醉雞 滋陰養血粉麵餐
有粉面飯可以揀,我哋揀咗可以掛湯嘅刀削麵!藥膳湯好暖胃!
花雕醉雞好入味,花雕酒好香,雞皮爽口,雞肉嫩滑!推薦!

椒香拌柏葉
好香花椒味,麻味非常足,牛柏葉好爽口,好刺激醒胃嘅小食!

紅油花膠魚翅餃
2021-04-09