2022-08-15 140 浏览
👍🏻 翡翠蟹鉗餃翠綠色嘅外型非常特別而且好醒神 輕嘗一口再次醒醒神 因為蟹味湧晒出黎🦀鮮甜清香 啖啖肉既感覺真係好!👍🏻 蟹籽燒賣燒賣嘅內涵都幾豐富 仲keep到肉汁🤓而且質感都唔錯 可以試吓❤️👍🏻 原隻蝦餃皇叫得蝦餃皇 豐滿嘅程度一定有返咁上下😎果然夠晒大粒 而且皮薄餡靚 蝦肉爽口彈牙 調味都足夠🦐👍🏻 懷舊叉燒包由細到大都對叉燒包冇咩特別好感😂不過見到寫住懷舊 好奇心爆發忍唔住嗌咗 外層麵包剛剛艺非常鬆軟 👍🏻 豆沙水晶球記得好細個食過 但係之後一直飲茶冇再見過呢個點心 豆沙餡微微甜 好適合我哋嘅口味✅注意事項⚠️- 餐廳裝修走輕奢華路線 有室內同室外嘅位置👏🏻採光度好好- 望住維港景嘆點心真係好爽 不論早上/晚上黎都都靚景陪住🌇🏙

👍🏻 翡翠蟹鉗餃

👍🏻 蟹籽燒賣