2020-05-19
某天下午,約左朋友黎呢間Cafe,當日平日下午黎講都算滿坐。我朋友未到我就先點了一杯細 cappuccino,這裡是去收銀位先付款後送上枱。一個人悠閒地飲住杯咖啡等朋友,咖啡豆好香👍 cappuccino $36 REG等朋友期間望下餐牌食咩好,見到佢地職員休息食飯既時間,見到佢食一個 菠蘿burger好吸引,即刻想試。所以朋友到左之後,我地要了一個大沙律& burger開心share👍煙三文魚配檸檬醋醬$78佢地個沙律好大份,而煙三文魚嘅份量都唔少, 至少有五片好大又好長嘅煙三文魚,仲要唔算薄身食落好有口感👍 啖啖煙三文魚🤤呢個就係我見到個職員食緊既漢堡包,超巨大🤤 烤雞波羅漢堡配檸檬乳酪醬$88我想講,真係好大份🤤份雞扒同菠蘿都起厚身,同埋個 檸檬乳酪醬又係超多。一啖食落去個雞好juice,菠蘿同個醬又酸酸甜甜好夾👍旁邊仲有烤左既薯仔,脆卜卜幾好味。真係好大份,我同朋友食完一人一半既 burger之後,已經食唔落沙律,我估個沙律仲有三分之一食唔哂🙈
煙三文魚配檸檬醋醬$78
旁邊仲有烤左既薯仔,脆卜卜幾好味。