2022-09-05
荔枝角呢間新開既"Chill 輕食300kcal" 提供好食之餘又健康嘅套餐 !一般聽到「健康餐」會好抗拒,覺得淡而無味又不吸引。但佢地推出既健康套餐就好吸引!顏值仲非常高!最近成日苦惱體重問題 ,但食曬成個餐A都只係得300kcal!好輕易就可以控制進食的卡路里~ 極度方便 一入去到 望到餐廳好寬闊 環境裝修俾人既感覺好舒服 真係店如其名 好CHILL~~可惜今日因放飯時間太短 只能外賣了... 下次一定要堂食 享受一下 MY CHILL time!我今日就揀左Chill Light Meal Set A $98* 咖啡口味的優質蛋白杯*主廚拍板 — 粟米蛋沙律*慢煮雞胸 職人手作蕎麥冷麵*排毒爆脂茶成個套餐好特別 佢有一個建議食法 可能因為跟住呢個次序食 會更加有效 但食完真係好有飽肚感!由於佢地有多種口味既蛋白杯選擇 本身係野莓味同咖啡味之間苦惱中最後我就揀左佢地咖啡味的蛋白杯 入口有陣淡淡咖啡味 可能因為有燕麥丶仙草既在內 非常有口感!極似健康版既台式手搖飲料 非常棒!下次一定要試埋佢既野莓味!配有主廚拍板 —粟米蛋沙律 食完幾開胃至於"慢煮雞胸 職人手作蕎麥冷麵" 足
一般聽到「健康餐」會好抗拒,覺得淡而無味又不吸引。
但佢地推出既健康套餐就好吸引!顏值仲非常高!
好輕易就可以控制進食的卡路里~ 極度方便
* 咖啡口味的優質蛋白杯
*主廚拍板 — 粟米蛋沙律
*慢煮雞胸 職人手作蕎麥冷麵
*排毒爆脂茶
配有主廚拍板 —粟米蛋沙律 食完幾開胃
至於"慢煮雞胸 職人手作蕎麥冷麵" 足足有兩大塊雞胸肉 味道唔錯
蕎麥冷麵再配汁 好香而個麵底好彈牙 5會太硬
食完已經好飽 好滿足!
最後飲埋樽排毒爆脂茶 味道淡淡茶香味 幾易入口
最緊要係可以有助排毒!!!