2016-12-19 887 浏览
星期日Family Day, 同屋企人諗住唔煮飯出街食餐好!上openrice見到有cocktail優惠,所以打電話book左4位。黎到之後點選左cocktail放題,一定要4個人都飲,我老媽子唔飲cocktail, 不過原來都可以揀飲紅酒或者啤酒,咁都okay~ 用優惠可以有半價主菜,仲唔限數量,我地叫左3款主菜,分別係德國豬手、燒牛肋骨同埋芝士龍蝦。每款加埋一都唔使二百,好抵。最讚地方係半價主菜份量都係咁大,唔會同正價有分別,我知道係因為隔離枱客人冇飲cocktail,所以要正價食主菜,比較下,我覺得自己好著數,好似唔使錢送野飲咁囉。所以我強烈推介大家都飲cocktail食半價主菜!任飲的選擇都算多,我想飲既都有,而且每杯即時調配出來,味道都很似樣,比得上中環高級酒吧,只是中環的賣相較討好,但中環賣成二百呢......推介: Apple Yogurt, 酸酸地好醒胃。德國脆豬手,好香好脆,同某大連鎖店的豬手比較下,size算是中上。呢度日日都有樂手唱歌,唱得都唔錯,不過有時客人飲左少少酒講野大聲左就會阻住其他人聽歌,不過氣氛又幾好,好熱鬧,我好唔鐘意靜英英個d西餐,好悶囉。呢度可以

呢度日日都有樂手唱歌,唱得都唔錯,不過有時客人飲左少少酒講野大聲左就會阻住其他人聽歌,不過氣氛又幾好,好熱鬧,我好唔鐘意靜英英個d西餐,好悶囉。呢度可以比較無限制,想傾計傾得放d,呢度好地方!
2016-12-18