疫情下真的好少出街食,因應各方面嘅緣故 我都係一個好聽話嘅人,除非有特別原因事情,否則都唔出巡。。哈哈辦完公事便吃個下午茶,友人介紹附近"合十"呢度佈置好特別㗎!這兒環境優美有室外,室內,半室外各有特色嘅佈置非常吸引,好多打卡點,侍應生好有禮貌。飲品名稱好得意~攞你命三千。粒$48有幾種水果檸檬西柚菠蘿等等配紅茶,入口淡香果茶味。多一士不如少一士$48士多啤梨乳酪沙冰,外貌吸引,味道清甜。香葉煙肉黃金蠔$ 98有4隻黃金蠔,好大隻,配煙肉更香口,配料青綠色很特別,入口覺得滿滿香蠔味,炸得好鬆脆又不覺肥膩有創意。👍大阪燒薄餅(pizza)$123呢個pizza係甜甜地㗎,可能係大阪燒啦,雞肉啖啖肉,入口還有蟹子卜卜聲,pizza好薄脆啊!巨型豬扒跟薯菜$188好大件啊!豬排好淋入口好juicy,用水果 醃製慢煮另肉質鮮嫩更提鮮,味道特別,本人覺得不用點任何醬料夠原味,師父好手勢👍有青瓜蕃茄重有一件蘆筍粟米煙肉捲添。推介👍👍多謝友人介紹,環境特別飲品得意好飽又滿足。👍😍

飲品名稱好得意~

攞你命三千。粒$48

有幾種水果檸檬西柚菠蘿等等配紅茶,入口淡香果茶味。

多一士不如少一士$48

士多啤梨乳酪沙冰,外貌吸引,味道清甜。

香葉煙肉黃金蠔$ 98

大阪燒薄餅(pizza)$123

巨型豬扒跟薯菜$188

多謝友人介紹,環境特別飲品得意好飽又滿足。👍😍
2022-04-14